Praat- en doenamiddagen

Praat - en doenamiddagen - afbeelding

WAT?

Één of twee namiddagen komen we samen met een groepje kinderen die iemand in hun gezin of familie verloren hebben. Door samen te praten, knutselen en tekenen, voel je dat je niet alleen bent met je verhaal!  

VOOR WIE? 

Jongens en meisjes van (+/-) 8 jaar tot 12 jaar die hun mama, papa, broer, zus of een andere dierbaar iemand verloren hebben door zelfdoding, moord of een verkeersongeval.

WANNEER?

De ontmoetingsnamiddagen zijn op woensdagnamiddag van 14u00 tot 16u00. We proberen dit enkele keren per jaar te organiseren, als er voldoende interesse is. Voor de exacte data kan je ons altijd contacteren.

WAAR?

Deze ontmoetingsnamiddagen gaan door op een goed bereikbare en centraal gelegen plaats in de regio Halle-Dilbeek-Vilvoorde

 PRAKTISCH

Je kan meedoen aan deze namiddagen door je gewoon even op voorhand in te schrijven. Alle kinderen die iemand verloren hebben door zelfdoding, moord of een verkeersongeval zijn welkom!

We vragen een bijdrage van 3 euro voor het materiaal en een drankje. Als het financieel of praktisch moeilijk is voor jullie gezin om deel te nemen, dan zoeken we samen naar een oplossing. 

INSCHRIJVEN? MEER INFO?

Slachtofferhulp Brussel-Halle-Vilvoorde, contactpersoon:  Liselot Willems

Groot Eiland 84

1000 Brussel

02/514.40.25 (elke werkdag tussen 13u00 en 17u00) of 02/505.59.60

Liselot.willems@archipel.be

www.slachtofferhulp-brussel.be/kinderen